Albanska Filmdagar datum och tider

Vi kan nu presentera att Albanska Filmdagar i år kommer att ske den 7-8 oktober och som vanligt så sker det på Panora i Malmö. Vi kan också presentera både årets filmer och vilka tider/dagar de visas.

7 oktober:

  • 15:30 – Rise and Fall of Comrade Zylo
  • 18:00 – The Land Within

8 oktober:

  • 16:00 – Sworn Virgin
  • 18:00 – Illyricvm

Snart släpper vi även biljetterna så var redo!

Tidigare nyheter

Biljetterna till Albanska Filmdagar 2023 är här!

Då var det dags! Vi har nu släppt biljetterna för alla filmerna till årets upplaga av Albanska Filmdagar 2023. Varje film har en länk där du kan köpa biljetter direkt från Panora. 7 oktober: 15:30 – Rise and Fall of Comrade Zylo 18:00 – The Land Within 8 oktober:...

Till alla som kom på Malmö Sommarscen visningen!

Tack till alla er som kom till visningen i Beijers Park! Ni trotsade prognosen om regn och det var säkert tacka vare er som regnet aldrig riktigt kom. Att se så många komma för vår visning gör oss oerhört glada och stolta över vad vi har byggt under de senaste åren....

Albansk Film Nyhetsbrev

Vi har nu ett nyhetsbrev! Vi vet att man ibland kan missa en notifikation på social medier eller man kanske tar en längre paus. Då kan det råka bli att man missar att vi har ett event på gång eller du kanske helt missar vilka filmer vi ska visa på Albanska FIlmdagar....

Malmö Sommarscen 2023

Vi är super glada och stolta att vi nu har ett nytt samarbete med Malmö Sommarscen och Panora. Det innebär att Albansk Film kan visa The Albanian Virgin på utomhusbio den 15 juli i Beijers Park kl. 22.00. På Albansk Film är målet att visa upp albansk film på så många...

Albanska Filmdagar 2022 Trailer

Här kan du se årets trailer för Albanska Filmdagar 2022. Årets filmer är The Albanian Virgin, Looking for Venera, Vera Dreams of the Sea och The Delegation. Du kan se de på Panora i Malmö mellan den 15 och 16 oktober, se trailer och hemsidan för mer information för...

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterade när vi har ett nytt event och när vi presenterar årets filmer? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.